Feb 9, 2010

TOXIN & FAT REMOVAL SLIMMING PATCH



Selepas penyelidikan intensif selama 28 tahun, pakar-pakar perubatan Jepun telah membuktikan bahawa getah daripada pokok oak and birch mempunyai kesan-kesan detoksifikasi yang istimewa. Getah ini diekstrak dan diproses pada suhu tinggi bersama bahan-bahan semulajadi lain, dihancurkan menjadi serbuk dan dibungkus dalam uncang pelekat detoksifikasi untuk membaik pulih kesihatan pada abad ini.

Mengikut teori perubatan China, terdapat lebih daripada 360 titik akupuntur pada tubuh badan manusia. 62 daripada kesemua titik akupuntur manusia terletak pada tapak kaki (dikenali sebagai jantung kedua manusia), di mana ia juga merupakan titik tumpuan bagi pelbagai jenis toksin.

Peredaran air di dalam tubuh badan manusia adalah secara serata ke semua tubuh badan bermula dari kepala hingga ke hujung jari kaki semasa tidur. Air yang sejuk dan sisa perkumuhan (toksin) akan berkumpul pada tapak kaki manusia semasa dalam keadaan berdiri.

Tampalkan pelekat penyerap toksin sebelum tidur dan pelekat ini akan bertindak dalam jangka masa lapan jam ketika tidur melalui 62 titik akupuntur di tapak kaki. Pemakai akan dapat merasai kesan penyahtoksinan dan pelansingan pada keesokan hari.

Kesan-kesan hebat pelekat detoksifikasi keluaran GFI pada tapak kaki telah diiktiraf oleh pakar-pakar perubatan Jepun. Kesan penggunaan yang berterusan selama 30 hari, menghasilkan warna pada pelekat pudar secara berperingkat dengan pengurangan kelembapan dan tanpa bau busuk. Ini membuktikan keberkesanan pelekat detoksifikasi telah menyerap toksin dan lemak yang terdapat di dalam tubuh badan manusia melalui liang-liang peluh pada tapak kaki. Di samping itu, pemakai juga akan dapat merasai kesan penyahtoksinan dan pelansingan dengan selamat.


KESAN-KESAN UTAMA

  • Menyingkirkan toksin dan lemak secara semulajadi
  • mengaktifkan sel-sel
  • melegakan keletihan kaki
  • melegakan bengkak dan kesakitan
  • membantu tidur yang lebih lena
  • menyingkirkan bahan-bahan buangan yang tertakung dalam sistem limpa tubuh badan, meningkatkan fungsi sistem limpa dan keimunan tubuh badan

AMAT MUDAH MENGGUNAKANNYA!!!!


LIHATLAH PERUBAHAN WARNA PADA PELEKAT!!!!



AMAT MUDAH!!! BUKAN PIL! BUKAN DIET! BUKAN MINUMAN!

HANYA TAMPALKAN PADA TAPAK KAKI

DAN LIHAT PERBEZAANNYA KEESOKAN PAGI!!!!!





BannerFans.com

No comments:

Post a Comment