Feb 23, 2010

PASTIKAN YANG ORIGINAL!!!!!!

AWAS PRODUK TIRUAN!!!!!


PASTIKAN ANDA BELI DARI PENGEDAR


SEKARANG ADA YANG TIRUAN.


WARNA KOTAK HAMPIR SERUPA, TETAPI ISINYA LAIN DAN HARGA MURAH.....



INI YANG ORIGINAL....




BannerFans.com

Feb 9, 2010

TOXIN & FAT REMOVAL SLIMMING PATCH



Selepas penyelidikan intensif selama 28 tahun, pakar-pakar perubatan Jepun telah membuktikan bahawa getah daripada pokok oak and birch mempunyai kesan-kesan detoksifikasi yang istimewa. Getah ini diekstrak dan diproses pada suhu tinggi bersama bahan-bahan semulajadi lain, dihancurkan menjadi serbuk dan dibungkus dalam uncang pelekat detoksifikasi untuk membaik pulih kesihatan pada abad ini.

Mengikut teori perubatan China, terdapat lebih daripada 360 titik akupuntur pada tubuh badan manusia. 62 daripada kesemua titik akupuntur manusia terletak pada tapak kaki (dikenali sebagai jantung kedua manusia), di mana ia juga merupakan titik tumpuan bagi pelbagai jenis toksin.

Peredaran air di dalam tubuh badan manusia adalah secara serata ke semua tubuh badan bermula dari kepala hingga ke hujung jari kaki semasa tidur. Air yang sejuk dan sisa perkumuhan (toksin) akan berkumpul pada tapak kaki manusia semasa dalam keadaan berdiri.

Tampalkan pelekat penyerap toksin sebelum tidur dan pelekat ini akan bertindak dalam jangka masa lapan jam ketika tidur melalui 62 titik akupuntur di tapak kaki. Pemakai akan dapat merasai kesan penyahtoksinan dan pelansingan pada keesokan hari.

Kesan-kesan hebat pelekat detoksifikasi keluaran GFI pada tapak kaki telah diiktiraf oleh pakar-pakar perubatan Jepun. Kesan penggunaan yang berterusan selama 30 hari, menghasilkan warna pada pelekat pudar secara berperingkat dengan pengurangan kelembapan dan tanpa bau busuk. Ini membuktikan keberkesanan pelekat detoksifikasi telah menyerap toksin dan lemak yang terdapat di dalam tubuh badan manusia melalui liang-liang peluh pada tapak kaki. Di samping itu, pemakai juga akan dapat merasai kesan penyahtoksinan dan pelansingan dengan selamat.


KESAN-KESAN UTAMA

  • Menyingkirkan toksin dan lemak secara semulajadi
  • mengaktifkan sel-sel
  • melegakan keletihan kaki
  • melegakan bengkak dan kesakitan
  • membantu tidur yang lebih lena
  • menyingkirkan bahan-bahan buangan yang tertakung dalam sistem limpa tubuh badan, meningkatkan fungsi sistem limpa dan keimunan tubuh badan

AMAT MUDAH MENGGUNAKANNYA!!!!


LIHATLAH PERUBAHAN WARNA PADA PELEKAT!!!!



AMAT MUDAH!!! BUKAN PIL! BUKAN DIET! BUKAN MINUMAN!

HANYA TAMPALKAN PADA TAPAK KAKI

DAN LIHAT PERBEZAANNYA KEESOKAN PAGI!!!!!





BannerFans.com

Feb 5, 2010

ROADSHOW AMOOREA....

Saya baru sahaja mendapat email dari Che Din, our SUCCESS NETWORK TEAM group leader.... jadual untuk roadshow AMOOREA dan GFI untuk bulan februari telah keluar..


Jadual Roadshow GFI Bersama Datin Zam dan Tan Sri Zaleha Ismail

SABTU 6hb - SRI MALAYSIA, MELAKA
AHAD 7hb - SRI MALAYSIA, JOHOR BHARU
SABTU 20hb - REGENCY SENTOSA, ALOR STAR
AHAD 21hb - SRI MALAYSIA, PENANG

KHAMIS 25hb - IBU PEJABAT, SHAH ALAM

JUMAAT 26hb - RAUB, PAHANG

SABTU 27hb - RAUB, PAHANG
AHAD 28hb - ROYALE BINTANG, SEREMBAN


Kepada sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk- produk ini, dan mengetahui pelan pemasaran melalui GFI, anda dialu-alukan untuk menghadiri roadshow2 ini.... Sangat berguna! terutama yang masih ragu-ragu terhadap keberkesanan produk ini!!


Kepada sesiapa yang berminat untuk ke roadshow di Ibu Pejabat GFI, Shah ALam.. u all bole call/sms saya Hanani 019-3419702... ;)



PERHATIAN!!!!

Untuk pengetahuan semua, harga untuk sekotak AMOOREA BEAUTY BAR (4 bar) hanya RM200.00 dan secara automatik anda menjadi ahli... INI ADALAH HARGA TERENDAH JIKA DIBANDINGKAN DENGAN SABUN MOOR YANG LAIN!!!!!


Rugi jika anda tidak mengambil peluang ini, dengan harga serendah itu mampu mengatasi segala jenis masalah kulit dari hujung rambut hingga hujung kaki...... dan seterunya menjana pendapatan yang berterusan!!!!



untuk update seterusnya, saya akan share information mengenai satu lagi produk hebat AMOOREA iaitu AMOOREA SLIMMING PATCH.... tunggu ya!!!!!!






testimoni muka berjerawat dan berminyak....

Ini adalah salah satu testimoni dari salah seorang pengguna setia sabun AMOOREA, Nurul Huda dari Terenganu....

Alhamdulillah berkesan...saya NURULHUDA BINTI MOHD JAAFFAR mencuba produk ini sendiri dan secara sahih, saya melalui detik2 transformasi ke wajah yang lebih segar dan selesa.Tiada lagi jeragat kecil mengiringi, tiada lagi jerawat2 yang singgah di pipi, tiada lagi kulit berminyak..Alhamdulillah..kulit terasa begitu selesa kini..boleh lihat transformasi wajah saya di blog http://amooreadganu.blogspot.com/

Untuk gambar yg lebih jelas, sila lihat di http://amooreadganu.blogspot.com/

Feb 2, 2010

mulakan perniagaan sendiri dengan amoorea....

Alhamdulillah, dengan izin Allah kita masih berpeluang menikmati kehidupan yang telah masuk bulan kedua di tahun 2010... tentunya setiap orang mempunyai azam untuk memajukan lagi diri sendiri dan merubah kehidupan ke arah yang lebih baik terutama dari segi ekonomi.... Mungkin AMOOREA boleh menjadi titik permulaan bagi anda....

Dengan keberkesanan produk amoorea ini, sudah tentu kita nak orang lain juga merasa kehebatan produk ini yang mampu menyelesaikan pelbagai masalah kulit..... jadi, kita bole menjadikan amoorea sebagai titik permulaan untuk memulakan perniagaan sendiri...

untuk memulakan perniagaan bersama amoorea amat mudah dan modal yang perlu juga sangat rendah.... hanya bermula dengan RM200, anda menjadi ahli dan mendapat 1 kotak sabun amoorea (mengandungi 4 bar) dan boleh memulakan perniagaan anda..... dan anda berpotensi untuk menjana pendapatan sehingga RM800.00 sehari.....


untuk melihat pelan pemasaran, sila layari http://www.gfi2u.net/?member=nurhanani


bukti pembayaran bonus dari syarikat









syarikat yang berdaftar

kita sebagai pengguna produk itu sendiri pasti akan mampu meyakinkan para pengguna untuk mencuba dan mengguna produk dan seterusnya mengembangkan perniagaan ini untuk meraih pendapatan sendiri..

jika saya mampu melakukannya, saya pasti anda semua juga boleh melakukannya demi perubahan hidup kepada yang lebih baik.... InsyaAllah....


Jan 27, 2010

berbaloi-baloi......

BERAPAKAH HARGA 1 BAR AMOOREA REAL BEAUTY BAR INI
haaa... mesti ramai nak tahu harganya kan..... dengan pelbagai kebaikan yang boleh diperolehi dari sabun ni, harga sebenarnya jatuh di tangga kedua
1 bar amoorea bar yang lebih kurang 25g harganya adalah RM90.00
Untuk percubaan, u all bole dapatkan dulu 1 bar amoorea ini dengan harga di atas...
TETAPI...
adalah lebih menguntungkan kalo u all jadi ahli sebab.....
kalo jadi ahli u all bole dapatkan 1 bar amoorea tu pada harga RM50.00!!!!
dalam 1 kotak amoorea ada 4 bar, untuk menjadi ahli u all beli 1 kotak pada harga RM200.00.... bole pakai 1 bar dulu, lagi 3 tu bole jual kat orang dah bole dapat untung RM40.00 setiap bar... menarikkan??? kalo tak jadi ahli untuk 4 bar amoorea tu u all kena bayar RM360.00!!! dah untung RM160.00 kat situ......
MAHAL ?????
Cuba anda lihat kembali testimoni sebelum ini, mereka yang telah mendapat manfaatnya tidak terfikir langsung tentang harganya. Cuba anda lihat pula perbelanjaan tanpa sedar yang telah kita keluarkan untuk kencantikan kulit muka kita ...

KESAN PADA MUKA
1. Muka Menjadi Lebih Cerah ( Whitener )
2. Mengurangkan / menghilangkan eyebag
3. Menutup liang roma yang besar
4. Menggantikan Toner
5. Menggantikan Concealer
6. Krim Anti Penuaan , Krim Pelembab Kulit & Penghilang Kedut
7. Suntikan Collagen ( Vitamin C , Botox atau leser )
8. Rawatan Muka Yang Biasa .....
beribu-ribu ringgit kita bole habiskan untuk semua proses rawatan di atas..... tapi dengan sabun amoorea ni, anda mampu mendapat kesan yang menakjubkan tanpa mengeluarkan ribuan ringgit!!!
KINI ANDA BOLEH LAKUKAN DENGAN AMOOREA...
NILAI SETANDING HARGANYA!!!
Masih was-was???? dapatkan dulu 1 bar untuk mencuba.... lihat kesannya....
dengan produk yang berkesan ini, bukan hanya mendapat hasil yang menakjubkan, malah bole menjana pendapatan
perniagaan yang berjaya bermula dengan produk yang berkualiti dan berkesan!!!...
jika masih tercari-cari peluang menjana pendapatan samaada sampingan atau tetap, inilah masanya.... dengan modal yang rendah, beroleh manfaat daripada produk, kita mampu menjana pendapatan lumayan!!!!
InsyaAllah... dengan amoorea, kita mampu mengorak langkah membentuk masa hadapan dengan lebih cemerlang seperti apa yang diimpikan!!!!
nak tahu lebih lanjut, call/sms saya 019-3419702.... kita sama-sama berjaya!!!!

mudahnya nak guna amoorea!


HANYA 3 MINIT PENGGUNAAN SAHAJA !!!
2 KALI SEHARI DAN ANDA AKAN DAPATI KULIT BERSIH, BERSERI DAN SIHAT SEPERTI SELEPAS MEMBUAT RAWATAN MUKA.


MEMANG BERKESAN DAN ANDA PASTI AKAN BERPUAS HATI DENGAN PERUBAHANNYA SELEPAS PENGGUNAAN 3 MINIT SETIAP HARI. IKUTI LANGKAH-LANGKAH BERIKUT"


AMOOREA ~ Penggunaan yang betul dapat memperlihatkan hasil yang pantas.


1. Bersihkan tangan sebelum guna Amoorea. Basahkan tapak tangan dan gosokan Amoorea pada tapak tangan untuk keluarkan buih. (Tambah sedikit air sekiranya perlu)


2. Dengan menggunakan kedua dua tapak tangan, layangkan perlahan-lahan dalam bentuk bulatan kecil. Mulakan dari bawah dagu dan naik ke muka. .


3. Kemudian biarkan selama 1 - 3 minit (jangan melebihi 3 minit, kurang tidak apa. Kiraan 3 minit termasuk mula muka dikenakan buih Amoorea.


4. Basuh / bilas muka hingga bersih. Gunakan 2 kali sehari (pagi dan malam).


5. Amoorea Beauty Bar boleh mencerahkan kawasan yang gelap seperti celah ketiak, peha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sehingga 1/2 jam sebelum dibilas dengan air bersih.


6. Boleh juga digunakan sebagai syampu (tak perlu guna shampoo dan conditioner lain lagi). Caranya adalah ~> basahkan rambut kemudian ambil Amoorea Bar dan sapukan ke seluruh kepala dan gosok.


MUDAH KAN??



KESAN PERAWATAN / TINDAK BALAS

Tidak semua orang akan mengalami kesan perawatan. Jika muka anda memang telah ada jerawat, anda akan dapati jerawat semakin banyak keluar kerana Amoorea akan bertindak membuang segala toksin yang terdapat didalam lapisan kulit anda. Namun dengan adanya Tea Tree Leaf Oil yang terkandung pada AMOOREA ia akan membantu mengecutkan jerawat dan terus merawat jerawat dengan cepat. Jangan Panik jika jerawat banyak keluar kerana itu adalah tanda pemulihan atau dikenali "Healing Process".

Jerawat juga akan keluar jika anda ada masaalah "Resdung". Jangan Panik kerana ia bersifat sementara dan terus menggunakan Amoorea untuk proses rawatan berterusan. Dengan Mengguna AMOOREA kulit wajah anda menjadi natural dan asli tanpa bergantung dengan terlalu banyak alat kosmetik yang mengandungi terlalu banyak kandungan bahan kimia, sintetik dan AHA/Hydroquinoine.

Dengan AMOOREA anda akan rasakan kulit anda menjadi lebih tegang dan kenyal, lebih halus dan licin dan menjadi lebih cerah dengan warna yang serata. Inilah pengalaman ramai orang yang telah menggunakan produk Amoorea

LIHATLAH HASIL DARI MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN AMOOREA!!!

cuba dahulu baru tahu.... setelah cuba anda pasti tidak kecewa!!!!

Untuk sebarang pertanyaan, call/sms saya 019-3419702

Jan 26, 2010

apa itu amoorea?

AMOOREA Beauty Bar adalah sabun tulen dan 100% semulajadi , selamat dan efektif , 100% di import dari Europe yang berfungsi sebagai " cleansing" , "toner" dan "moisturiser" untuk menjadikan kulit lebih lembut dan muda. Kaya dengan kombinasi Microalgae ( Hm-a) , " Heilmoor Clay" , Tumbuhan Licorice dan Ekstraks Tea Tree Leaf..


1) Hydration Micro Algae - Hm-a

Hma adalah alga yang kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Eropah. Bahan dapat membantu menyerap kelembapan dengan baik.
Hma Kaya dengan vitamin B2,B12 dan niacin yang dapat membantu meningkatkan ketahanan kulit. Dengan kesesuaianya pada kulit , ia tidak akan menyebabkan radang pada kulit dan membantu melembabkan semua jenis kulit





2) Moor

Moor terdiri daripada 700 jenis herba , bahan organic, antibiotic yang semulajadi , hormun tumbuhan dan banyak lagi. Moor adalah bahan yang kaya dengan nutrient yang terhasil dariada proses transformasi ratusan jenis herba , tumbuhan dan bunga-bungaan secara beransur-ansur dan telah mengalami proses pemendapan dibawah permukaan air atau dibawah tanah.
Bebas daripada proses pereputan oleh oksigen dan berada pada iklim dan keadaan biologi yang sangat sesuai , bahan tumbuhan tersebut , menjalani proses transformasi pematangan dalam tempoh ribuan tahun untuk menghasilkan moor. Semasa proses pematangan ini , semua bahan terkandung di dalam bahan tumbuhan disimpan di dalam moor , menyebabkan moor mengandungi ciri terapeutik atau ciri untuk merawat atau mengubati penyakit. Sejak tahun 60 tahun dahulu, kajian klinkal telah dijalankan berkaitan moor dan mengesahkan bahawa moor mempunyai kegunaannya yang meluas. Tambahan pula , ramai doctor dari Eropah turut menggunakan dan mengesyorkan penggunaan moor dalam rawatan. Kajian lebih 50 tahun yang telah dijalankan di Eropah telah mendedahkan cirri treapeutik yang dipunyai oleh moor ;

Bio-Avaible
Berupa meresap pantas kedalam lapisan epidermis kulit. Bahan yang terdapat di dalam moor cukup kecil , jadi ia senang diserap dibawah lapisan kulit atau kedalam system

Anti Septik
Moor mengandungi lignin dan bitumen . Kedua-dua bahan yang mengandungi kandungan phenol yang tinggi dan ini menjadikan ia bertindak sebagai antiseptip yang semulajadi.
Kajian klinikal telah dijalankan ke atas Moor dan diakui bahawa Moor mempunyai cirri yang semulajadi yang tidak akan mendatangkan kesan atau reaksi alergi pada kulit. Ciri yang terdapat pada Moor membolehkan ia berpadu dan sesuai dengan semua jenis kulit.



3) Ekstrak Licorice

Licorice adalah sejenis tumbuh-tumbuhan atau juga dikenali sebagai Akar Manis yang digunakan untuk membuat gula-gula Locorice. Ekstrak Licorice digunakan untuk merawat Pigmentasi atau kulit yang gelap dan kusam. Jadi ia berfungsi untuk mencerahkan kulit jika digunakan secara berterusan. Ekstrak Licorice juga berfungsi sebagai

Anti-Inflammatory
Moor didapati dapat mengurangkan kesan irritasi atau radang pada tisu kulit. Membantu masalah sakit-sakit sendi .

Menyahtoksik
Kompesisi asid humic dan bahan humus yang lain membolehkan moor menyerap sisa toksik yang terdapat pada bawah tisu kulit. Proses menyahtoksik diakui sebagai kompenen penting untuk mengekalkan kesihatan dan menghalang penuaan.


4) Ekstrak Tea-tree

Ekstrak Tea Tree Leaf diambil dengan cara proses pengwapan. Ia berfungsi sebagai " natural essential oil" dan untuk mengawal pertumbuhan bakteria. Ia juga membantu untuk menghalang pertumbuhan jerawat.




AMOOREA sesuai untuk semua jenis kulit: Kulit Berminyak , sensetif , kering normal , jerawat , bersisik , berparut dan sebagainya. Malah sangat sesuai untuk kulit bayi terutamanya yang mempunyai masalah enzema.

AMOOREA juga berkesan untuk menghilangkan kehitaman dicelah peha dan ketiak. Kelemumur dan rambut gugur pasti dapat diatasi. Ini adalah kerana Amoorea ini bertindak menyahtoksik , membersih , mengawal pH , mencerah secara semulajadi , menghalus dan mengurangkan parut. Kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya.


IANYA TERBUKTI BERKESAN!!











nantikan update seterusnya mengenai produk hebat ini!!

Sebarang pertanyaan, call/sms saya 019-3419702

penyelesaian kepada masalah kulit dan rambut

dah lama saya dengar mengenai amoorea, tapi sebelum ni buat donno je. ada dpt flyers kat rumah, baca then letak tah mana-mana.... makin lama saya rasa produk ni semakin mendapat perhatian, jadi saya mula surf kat internet to get all information pasal amoorea.. i thought it is only as facial soap, tapi rupa-rupanye banyak sangat kegunaan amoorea ni, bukan setakat muka tapi seluruh badan, antara kegunaan-kegunaan amoorea ni:

  • Mengecilkan liang-liang pori

  • Mengawal ' blackhead' dan 'whitehead'

  • Mengawal keseimbangan pH kulit

  • Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif

  • Mengurangkan kesan parut pada kulit

  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah

  • Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat

  • Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema , psoriasis , stretchmark , kesan selulit dan sebagainya

  • Kulit kelihatan satu tona lebih cerah kerana proses 'exfoliation'

  • Kulit kelihatan kemerah-merahan secara semulajadi dan berseri-seri

  • Sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak

  • Mengurangkan noda-noda hitam dan sel-sel mati pada sekeliling leher , celah ketiak dan 'bikini line'

  • Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala

  • Melembut dan menyihatkan rambut

Memandangkan saya memang mempunyai beberapa masalah; kulit badan yg sensitif dan senang berparut (termasuk anak2), rambut gugur sejak bersalin... saya rasa elok juga kalau saya cuba,sbb sebelum ni mmg dah byk sangat produk try tapi takde hasil....

dan di sinilah mulanya saya mencuba amoorea